Grillet hjertesalat

Grillet hjertesalat med ristede kapers

Hjertesalat på grillen er noe du må forsøke i sommer. Med smakfulle kapers og litt revet kraftig ost blir dette en pikant liten rett eller det beste grilltilbehøret.
Under 20 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 2 hjertesalat
  • 2 ss olje til pensling
  • 1 dl kapers
  • 4 ss reven godt moden hvitost
  • pepper

Vinaigrette

Fremgangsmåte

  1. Skyll og tørk salaten og del den i to. Pensle salaten med olje.
  2. Legg den på varm grill med snittflaten ned. Grill til den har fått farge.
  3. Snu etter ett par minutter.
  4. Grill videre ett par minutter.
  5. Skyll og tørk kapers. De kan ristes i en tørr panne på forhånd eller legges på folieark på grillen.
  6. Bland sammen alle ingrediensene til vinaigretten.
  7. Server nygrillet hjertesalat med vinaigrette, kapers, finrevet ost og nykvernet pepper.
Del på Facebook